Kenge Shqip Tabs

Kuturu

1 versions

TAB

      Kuturu - Aleksander Gjoka
                                     X2
Intro:                            ---------------
      Gm      Cm       Gm       Cm  | Gm    Cm 
e|-------3------------3------------3-3--------3-------------|---------------|
B|-4---4---3----3-4-6--------3-4-6-----3----3---6-4-3-------|---------------|
G|---5------------------5-----------------------------5-----|--3------3-5---|
D|----------------------------------------------------------|-------5-------|
A|----------------------------------------------------------|---------------|
E|----------------------------------------------------------|---------------|   Cm       Gm
Eci rrugëve kot, kuturù,
    Fm   Gm   
dhe s'di ku shkoj...
     Cm          Gm
Xurxull jam prapë unë... se ajo,
    Fm    Gm
një bohem nuk e do.
    Fm
Sa të desha, shpirt,
      Bb
s'mund ta dish.
  Cm      Gm
Të vodhën ty pabesisht,
  Fm          Gm
me pije mbys dhimbjen pa fund.

   Cm         Gm
Sa e lumtur je, unë s'e di,
   Fm   Gm
me atë që jeton.
     Cm         Gm
Mund ta blejë ai për ty dhe botën,
    Fm   Gm
vetëm zemrën, jo!
     Fm        Bb
Mbeti shkretë tani streha jonë,
  Cm               Gm
në luks je ngrirë... në kyç, trishton,
  Fm  Gm       Cm-Bb-Cm
si në muze... si një Xhokondë.


Ref.
    Fm          Bb
Unë në jetë i pasur s'jam vërtet,
    Cm
por në ëndërr e shoh veten mbret (!)
    Fm           Bb
Nëpër pub-e tok me miqtë harxhoj,
     Cm-Bb-Cm
unë Hënën si monedhë.
    Fm        Bb  
Ti po fle tani, Xhokonda ime,
     Cm
shiu si det mbi mua zbrazet,
    Fm        Gm
as rrufetë s'më vrasin dot,
      Cm-Bb-Cm
se ka një Zo------ot...!


   Cm        Gm
Eci rrugëve kot, mori fund,
  Fm      Gm
ky fati im - kuturù.
     Cm        Gm
Ty s'të kam tani dhe në shi,
   Fm   Gm
pija po më shkund.
    Fm        Bb
Se në dashuri, kur të dhemb,
  Cm         Gm
jo dehja s'del dhe aq lehtë.
  Fm    Gm        Cm-Bb-Cm
Të desh, Xhokondë, ty... një bohem....! 


Ref.
    Fm          Bb
Unë në jetë i pasur s'jam vërtet,
    Cm
por në ëndërr e shoh veten mbret (!)
    Fm           Bb
Nëpër pub-e tok me miqtë harxhoj,
     Cm-Bb-Cm
unë Hënën si monedhë.
    Fm        Bb  
Ti po fle tani, Xhokonda ime,
     Cm
shiu si det mbi mua zbrazet,
    Fm        Gm
as rrufetë s'më vrasin dot,
      Cm-Bb-Cm
se ka një Zo-----ot...!


Solo: Akordet si ne Refren

    Fm        Bb  
Ti po fle tani, Xhokonda ime,
     Cm
shiu si det mbi mua zbrazet,
    Fm        Gm
as rrufetë s'më vrasin dot,
      Cm-Bb-Cm
se ka një Zo-----ot...!
    Fm        Gm
as rrufetë s'më vrasin dot,
      Cm-Bb-Cm
se ka një Zo-----ot...!


Perseritet Intro
Fade out...  

Added On December 16th, 2013

SHARE

Comments

blog comments powered by Disqus

ADVERTISEMENT