Kenge Shqip Tabs

Xhamadani Vija Vija

1 versions

TAB

      Xhamadani vija vija - Iliret
http://www.youtube.com/watch?v=Knik715yYB0&fb_source=message


Intro :

 Bbm       C#     Ebm     C# G#m      Bbm      
e|-------------------------------------------------------------------|
B|---6---6---6-6--6-6h7p6--------6-----------------------------------|
G|------------------------8-6-8----8-6-5-6---6-8-6-------------------|
D|-8---8---8---------------------------------------9-8-6-9-8---------|
A|-------------------------------------------------------------------|
E|-------------------------------------------------------------------|X2

Bbm
Kam një lot m'pikon si ar

Se ner shekuj jam shqiptar
      Ebm    F
E kur malet mi mloj bora  |x2
    Ebm F    Bbm
Për atdhe kangës ja mora  |x2


Ref:
        Ebm
Xhamadani vija vija
    C#-G#m   Bbm   C#
Asht Kosova o asht Shqipnia
          Ebm
Rreh si zemër ciftelia
     C#-G#m   Bbm
Oh sa e madhe asht Shqipnia


Intro


Bbm
Asht një qiell që na bashkon

E një diell që na burrnon
          Ebm   F
Asht një gjuhë që flasim tanet  |x2
   Ebm  F     Bbm
E nji tok që th'rrasim nane    |x2


Ref:
        Ebm
Xhamadani vija vija
    C#-G#m   Bbm   C#
Asht Kosova o asht Shqipnia
          Ebm
Rreh si zemër ciftelia
     C#-G#m   Bbm
Oh sa e madhe asht Shqipnia


Solo


Bbm
Rrugës sime për shqipri

M'ka përcjell një drin i zi
      Ebm    F   
Dhe u nisa për me ardhe     |x2
    Ebm F      Bbm
Por si vala e drinit t'bardhe  |x2Ref(x5)
        Ebm
Xhamadani vija vija
    C#-G#m   Bbm   C#
Asht Kosova o asht Shqipnia
          Ebm
Rreh si zemër ciftelia
     C#-G#m   Bbm
Oh sa e madhe asht Shqipnia  

Added On December 16th, 2013

SHARE

Comments

blog comments powered by Disqus

ADVERTISEMENT